Avondopleidingen SKO Vught en Den Bosch

 

Avondopleidingen SKO

Cursist aan het woord:
Stacey van Berkom

"Ik ben trots op mezelf!"

Stacey van Berkom is trots. Heel trots! Op zichzelf en op haar studiecarrière. Als administratief medewerker bij BJFlexpartners werkt Stacey in de wereld van uitzendkrachten, werving & selectie en payrolling.
Stacey is ambitieus en perfectionist. Ze wil graag groeien in haar vakgebied: financiële en loonadministratie.

"Ik wilde na mijn MBO-opleiding graag doorstuderen, maar niet fulltime. Een online opleiding zag ik niet zitten. Ik vind het fijn om gemotiveerd te worden door de klassikale les van een echte docent. Ook krijg ik dan extra zin om mijn huiswerk te maken."

Van basiskennis naar verdieping

Stacey is bij SKO begonnen met de opleiding BKB en via het Praktijkdiploma Boekhouden doorgegroeid naar de opleiding MBA. Het MBA-diploma heeft ze afgelopen jaar behaald. Nog voordat ze hiermee klaar was, is ze doorgestroomd naar de opleiding BKL die ze inmiddels ook heeft afgerond. Nu studeert ze voor het Praktijkdiploma Loonadministratie PDL.
Stacey: “Dit is alweer mijn 5e opleiding via Avondopleidingen SKO!" Ze vervolgt lachend: "Ik heb inmiddels 5 docenten ‘versleten’. Elke docent heeft het typische SKO-DNA: leuk les geven, praktijkervaring en een grote betrokkenheid bij de student. Telkens nadat ik mijn diploma behaalde wilde ik weer verder studeren."

Praktische kennis, snel paraat

Ook Stacey’s leidinggevende is tevreden.
Stacey heeft de financiële opleidingen op eigen initiatief gevolgd. Daarna was het tijd voor verbreding.
De uitzendwereld vraagt door zijn snelle werkveld een diepe inhoudelijke kennis van de loonadministratie materie. Haar baas adviseerde Stacey daarom ook nog de opleidingen loonadministratie te volgen: “Om de wisselingen in ons zeer flexibele bestand met uitzendkrachten administratief soepel te laten verlopen én de salarisstroken 100% in orde klaar te zetten, is het fijn om alle praktische kennis snel paraat te hebben. Dat gaat heel goed. Wat ik in de lessen leer kan ik direct in mijn werk gebruiken.”

BJFlexpartners

Verder studeren

En niet alleen zij zelf is gemotiveerd. Inmiddels heeft ze ook een vriendin én een collega enthousiast gemaakt voor de opleidingen van SKO. Eén heeft de opleiding Financieel Administratief Medewerker behaald, de ander volgt samen met haar BKL en PDL.

Reizen en nieuwe ervaringen

Tot slot trekt Stacey een parallel met haar favoriete hobby: reizen. Stacey: “Ik ben een echte reis fan. Ik vind het geweldig om nieuwe landen te ontdekken, leuke mensen te ontmoeten en mooie ervaringen op te doen. Dat verrijkt me als mens en maakt me gelukkig. Dat herken ik ook in mijn studiereis via SKO:
nieuwe kennis ontdekken op een leuke manier!”


>> Lees ook de andere verhalen van onze cursisten en docenten.