Avondopleidingen SKO Vught en Den Bosch

 

Avondopleidingen SKO

Docent in beeld:
Cindy Haanskorf

Wie ben ik?

“Mijn naam is Cindy Haanskorf en ik geef al 8 jaar les aan volwassenen waarvan ruim 7 jaar bij SKO.

Mijn werk-/praktijkervaring komt uit de vakgebieden secretarieel en administratief. Daarnaast heb ik diverse opleidingen tot trainer en coach afgerond.

Ik heb een echte passie voor lesgeven, zowel op school als incompany. Vooral het bijdragen aan de ontwikkeling van de cursist/student vind ik mooi. Graag help ik waar ik kan, meestal net iets meer dan de lesstof vereist.”

Het SKO ‘docent-DNA’

Cindy: “Ik wil graag dat de cursisten zich thuis voelen bij SKO en dat de les niet aanvoelt als een verplicht avondje school. Ik zorg ervoor dat ze deze avond als prettig, boeiend en leerzaam ervaren. Naast de lesstof is sfeer erg belangrijk.
Samenvattend denk ik dat het DNA van een SKO-docent bestaat uit:

Na de les bereikbaar zijn voor cursist, met individuele aandacht, hoort daar ook bij.”

SKO Incompany: maatwerk in training!

Cindy geeft ook Incompany trainingen. Zoek je maatwerk voor jouw bedrijf? Of wil je een grote groep laten trainen? SKO kan dit verzorgen zodat de kennis van meerdere collega’s tegelijk naar een hoger niveau stijgt. Georganiseerd op elke gewenste (bedrijfs)locatie. Voorbeelden:

Wil je een advies over de mogelijkheden? Bel of mail ons!

De lessen: groeien door theorie én praktijk

SKO geeft korte praktijkgerichte opleidingen.

Cindy: “Ik ben zelf ook nog actief in het bedrijfsleven en geef die ervaringen graag direct door in de lesstof. Het combineren van vaktheorie met oefeningen, werkvormen en voorbeelden van mezelf of vanuit de groep houdt de lessen levendig en uitdagend.

Op deze manier voelt de cursist zich nog meer betrokken bij het vak en groeit daardoor sneller in kennis en inzicht”.

Betrokkenheid, begeleiding en nazorg

Als SKO-docent ben je betrokken bij je cursist. Je geeft begeleiding voor, tijdens en na de opleiding.

Cindy: “Ik vind elk verhaal achter de cursist belangrijk. Wat zijn de beweegredenen, waar doen ze het voor. Luisteren naar de wensen van de cursist, voldoende doorvragen en dan alle mogelijkheden op een rijtje zetten voor een passend studieadvies.

De administratief-secretariële opleidingen vullen elkaar aan zodat met kleine stappen verschillende diploma’s snel gehaald kunnen worden”.

Tot slot: mijn slogan

"Ik zie overal kansen en laat me door (bijna) niets beperken. Deze energie geef ik ook aan mijn cursisten mee. Geloof in jezelf, ken je eigen krachten en ga ervoor!
Daarom is mijn persoonlijke slogan die ik gebruik bij alles wat ik doe: 'Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten'. Kortom: overal zijn kansen! Ook voor jou!"

Maak kennis met Cindy door naar de Open Avond te komen of kom een proefles bij haar volgen.


>> Lees ook de verhalen van onze cursisten
Ingrid van Veen - Mijn droom is uitgekomen
Stacey van Berkom - Ik ben trots op mezelf
Daisy Blankespoor - Carrièreswitch? Doen!
Karin van Waesberghe - Toekomst zelf in de hand
Frederique Verbunt - Over horeca, mode en marketing