Ervaringen Moderne Bedrijfsadministratie

 

Avondopleidingen SKO

Ervaringen cursisten Moderne Bedrijfsadministratie MBA

De docenten betrokken je actief bij de les en waren deskundig op hun vakgebied

"De opleiding MBA bestaat uit vier modules die landelijk geëxamineerd worden. Ik heb ze alle vier gevolgd bij SKO avondopleidingen (en de examens vervolgens gehaald).
Per semester kan je één of twee modules volgen op één avond in de week. Ik heb er twee per semester gevolgd en dat is me goed bevallen.
De drie docenten die ik heb gehad waren stuk voor stuk enthousiast, betrokken je actief bij de les (in de avonduren zeker van belang) en waren deskundig op hun vakgebied. De sfeer tussen (rond de tien) cursisten en docent was uitstekend.
Kortom een goede opleiding om je kennis op het bedrijfsadministratief, financieel en fiscaal vlak in een vriendelijke sfeer te verbreden, actualiseren en/of op te frissen, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding overigens.
En altijd een pré in je huidige of nieuwe baan."

P. Perquin, 58 jaar, Rosmalen

Ik kreeg altijd een perfecte uitleg

"Ik heb de opleiding MBA gevolgd bij Avondopleidingen SKO. Per semester heb ik 2 modules gevolgd. Naast mijn parttime baan was het goed te doen. Ik heb gekozen voor de modules Bedrijfsadministratie – Belastingwetgeving in februari en Kostencalculatie – Financiering in september.
MBA is een pittige maar zeker een leuke, leerzame en nuttige opleiding voor zowel beginners als werknemers die lange tijd hun kennis niet hebben opgefrist.
De lessen worden verzorgd door deskundigen in dat gebied. De docenten zijn erg behulpzaam, ook tijdens het voorbereiden op de examens.
Elke vraag die zowel tijdens de lessen als daarna wordt gesteld, wordt netjes beantwoord. Ik kreeg altijd een perfecte uitleg!!!"

S. Ghukasyan, 33 jaar

Ervaringen andere opleidingen

Zie ook de ervaringen van cursisten van andere opleidingen: