Ervaringen Medische Terminologie

 

Avondopleidingen SKO

Ervaringen (Medisch) Secretaresse

Deskundige en persoonlijke begeleiding

"Voor mijn omscholing naar de functie Medisch Secretaresse koos ik een jaar geleden voor SKO. Het bleek een goede keuze, welke al voor een leuke nieuwe baan heeft gezorgd.

De compacte opleiding, onderverdeeld in 7 modules (waaronder Medische Terminologie), zorgt voor een belangrijke aanvulling op mijn cv. De deskundige en persoonlijke begeleiding hebben mij erg geholpen bij het behalen van de externe examens.
Ook de lessen zijn heel toegankelijk met een fijne en gemoedelijke sfeer.

De opleiding was mijn opening om werkzaam te kunnen zijn in de zorgsector, en daar ben ik blij mee."

Anke Peters, 45 jaar, Son en Breugel

Veel geleerd én een baan als secretaresse

"Ik heb de opleiding Secretaresse gevolgd bij Avondopleidingen SKO. Ik had hen gevonden via internet en voor hen gekozen omdat de opleiding het dichtst in de buurt gegeven werd en de garantie gaf zeker door te gaan.
De opleiding is goed te volgen en gemakkelijk toe te passen in de praktijk. Het lesmateriaal is prima en ook de docenten zijn goed: aardig, gezellig, hebben veel geduld, geven fijn les, leggen goed uit en helpen waar nodig.
Hartelijk bedankt voor de goede en fijne lessen, ik heb er veel van geleerd én een baan als secretaresse! ☺"

Jantine van Wijk, Brakel

Docenten oefenen vol passie hun vak uit

"Met 22 jaar zorgervaring op de teller kwam er voor mij een omslagmoment. Vorig jaar september ben ik gaan zoeken naar een baan in de zorg, die fysiek minder belastbaar voor mij zou zijn. Dit hield wel in dat ik daarvoor eerst terug naar de schoolbanken moest.
Door één simpele zoekopdracht Medisch Secretaresse via Google, kwam ik terecht bij de avondopleidingen van SKO. De docenten oefenen vol passie hun vak uit en daar waar je vragen/hulp nodig hebt zijn ze er voor je. Zolang jezelf gemotiveerd en toegewijd blijft, gaat het je samen met je mede-studenten zeker lukken om je diploma binnen te halen.
Op dit moment ben ik aan het solliciteren voor medisch secretaresse en kan ik mijn zorgervaring meenemen in mijn nieuwe baan, hoe mooi is dat. Op naar een nieuwe toekomst!

Indra van den Burg, 40 jaar, Oss

Cursist aan het woord

Carrièreswitch
Cursist Daisy Blankespoor,
Opleiding Office Assistant/Secretaresse

In de zoektocht naar een nieuwe stap in haar loopbaan heeft Daisy een oriënterend gesprek bij Avondopleidingen SKO aangevraagd.
Op haar vraag "Wat wil ik?" kwam de opleiding Office Assistant/Secretaresse naar boven.
De mix aan modules in kantoorpraktijk, moderne talen en computervaardigheden paste precies in haar route naar een nieuwe functie.
Daisy: “Ik wist dat ik me moest verbreden om een deze stap te maken. En dat is gelukt.”

Lees het volledige verhaal ... >>

Samen klaar je de klus!

"Drie jaar geleden ben ik via goede berichten terecht gekomen bij Avondopleidingen SKO. Zij hebben mij geholpen mijn droom waar te maken.
Na een goed adviserend gesprek ben ik een traject ingegaan en heb ik 2 diploma’s behaald om zo mijn droombaan (een ondersteunende administratieve functie in de zorg) te kunnen realiseren. Als laatste puzzelstukje heb ik de cursus Medische Terminologie gevolgd. Deze cursus gaf net dat extra stukje bagage waardoor ik de uitverkoren kandidaat in de sollicitatieprocedure ben geworden.
De cursus Medische Terminologie is een pittige cursus die gegeven wordt door een enthousiaste docent. Omdat de docent ervaringsdeskundige is komt er tijdens de les veel informatie ter sprake welke je niet 1-2-3 in de boeken vindt. Dit is een fijne aanvulling op het lesmateriaal maar ook zeker een aangename afwisseling in de les. Ook het huiswerk advies van de docent is waardevol; houd je aan het wekelijks opgegeven huiswerk en je blijft prima op schema.
Omdat je deel uitmaakt van een kleine groep studenten steun en motiveer je elkaar, maar is er zeker ook tijd voor gezelligheid. Je bouwt als het ware een band op met medestudenten en docent en samen klaar je de klus!"

Angelique de Vlam, 52 jaar, ‘s-Hertogenbosch

Ervaringen andere opleidingen

Zie ook de ervaringen van cursisten van andere opleidingen:

 

Naar opleiding Medisch Secretaresse? Klik hier:

« Naar opleiding Medisch Secretaresse