Avondopleidingen SKO Vught en Den Bosch

 

Avondopleidingen SKO

Wie zijn wij?

Kleinschalig

Wij zijn Avondopleidingen SKO, een kleinschalig opleidingsinstituut met locaties in Vught en Den Bosch.
Volwassen cursisten volgen bij ons klassikale lessen in diverse kantooropleidingen.
We bieden opleidingen aan die te vergelijken zijn met MBO-2/-3/-4 en HBO-AD niveau. En zoals de naam al zegt: in de avonduren.

Op school heerst een informele, prettige sfeer. We kennen onze cursisten.

Tijdens de lesavonden is Annemarie Vaes (hoofd opleidingen) altijd aanwezig om docenten en cursisten te woord te staan, vragen te beantwoorden en waar nodig te helpen met praktische zaken.

Trots op docententeam

Trots zijn we op ons docententeam. Het zijn allen echte toppers! Trouwe docenten die al jaren met veel enthousiasme lessen verzorgen voor geïnteresseerde en gemotiveerde cursisten. Klassikaal.
Samen met hen en met je medecursisten werk je naar je examen. Onderweg betrekken de docenten zoveel mogelijk de praktijk er bij zodat je ziet waar je mee bezig bent en weet waar je het voor doet. Zo blijf je gemotiveerd.

De docenten zijn vriendelijk, geduldig, begripvol, tonen betrokkenheid en helpen/adviseren je tijdens de lessen waar mogelijk. Zij zijn professionals in hun eigen vakgebied en blijven de ontwikkelingen in hun vakgebied volgen.

Het gaat om jou

Wij vinden het belangrijk dat jij de opleiding volgt die je wilt volgen. Dat je je in de klas op je plek voelt en dat je weet waar je aan begint als je met een opleiding start. Vaak is het volgen van een opleiding een grote uitgave en een belangrijke stap in je leven.
We proberen je zo goed mogelijk voor te lichten maar soms is dat toch niet voldoende en twijfel je nog: je wilt de sfeer proeven, kijken hoe wij de lessen verzorgen, zien wie je medecursisten zijn, kijken of het niveau niet te hoog of te laag is, enz.
We bieden je daarom de mogelijkheid om een les als proefles te volgen. Dit is gratis en vrijblijvend. Je volgt een les met de al ingeschreven cursisten. Daarna kun je beslissen of je wel of niet inschrijft.

Ook maatwerk

In principe verzorgen we avondopleidingen waarvoor individuele cursisten zich kunnen inschrijven. Cursisten kunnen bij hun inschrijving aangeven of zij zelf de opleiding betalen of dat hun bedrijf de opleiding betaalt.

Zo nu en dan krijgen we vragen van bedrijven of we een interne (maatwerk)cursus kunnen verzorgen. Ook hier geven we graag gehoor aan. Zo hebben we cursussen Zakelijk Engels Conversatie verzorgd voor medewerkers van de Rabobank, een cursus Blind Typen voor de Bela Group en verzorgen we momenteel cursussen Medische Terminologie voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Stichting - CRKBO-register

Avondopleidingen SKO is een stichting, opgericht op 26 juli 1990. Wij beogen niet het maken van winst.
We hebben ten doel het opzetten van cursussen, die erop gericht zijn geïnteresseerden te ondersteunen en verder te kwalificeren bij en voor de uitoefening van hun beroep en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
We staan als organisatie geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in het CRKBO-register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling).

Verhalen en evaluaties

We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van wie wij zijn.
Wil je ook verhalen en evaluaties van cursisten (en docenten) lezen, zie dan de pagina Voor en door cursisten.
Voor een visuele indruk kun je door de website scrollen. Op alle foto's op de website staan echte klassituaties met daarop (oud)cursisten en (oud)docenten.

Contact

Heb je nog vragen? Wil je nog meer weten? Een proefles volgen?
Bel, mail of app ons dan.
Annemarie Vaes, hoofd opleidingen, beantwoordt met plezier al je vragen, regelt een proefles voor je, of helpt je op een andere manier verder.

Voor meer contactgegevens en de ligging van onze locaties zie de pagina Contact.