Avondopleidingen SKO Vught en Den Bosch

 

Avondopleidingen SKO

Cursist aan het woord:
Ingrid van Veen

"Mijn droom is uitgekomen"

Dat zijn de woorden van Ingrid van Veen, succesvol ondernemer in de food-sector in Boxtel.

Ingrid heeft als office manager in 2012 bij SKO de opleiding NEMAS Middle Management gevolgd. De kennis die ze daar op deed gebruikt ze nu in haar eigen onderneming: "Bij D’Ingens".
"Wat me zo aanspreekt bij Avondopleidingen SKO is het informele karakter en het enthousiasme van de docenten", aldus Ingrid.
Met de groei van Ingrids bedrijf groeide ook haar behoefte aan communicatiekennis.
De keuze was snel gemaakt:
via SKO's cursus Bedrijfscommunicatie & PR spijkerde ze die kennis in een korte tijd bij.

Persoonlijke aandacht

Ingrid: "Wat me aantrekt in de opleidingen bij SKO is dat de leerkrachten zelf werkzaam zijn of zijn geweest in het vakgebied waarin zij les geven, ervaringsdeskundig zeg maar. Er wordt daardoor veel extra informatie gegeven vanuit de praktijk die je niet terug vindt in boeken. Dat is voor mij een belangrijke reden om steeds weer terug te keren bij SKO.
Ik heb bijvoorbeeld in mijn laatst gevolgde cursus een opzet mogen maken voor een advertentie in de krant, heel specifiek geënt op mijn bedrijf. Dàt stuk extra persoonlijke aandacht heb ik nergens anders dan bij SKO ervaren!
De kennis die ik heb opgedaan zet ik in om de groei van mijn horeca totaalconcept in eten, drinken, soepen en catering naar mijn klanten te communiceren."

Gevolgde opleidingen

Ingrid heeft onderstaande opleidingen bij Avondopleidingen SKO gevolgd:

(H)eerlijk, puur, gastvrij

Ingrid vertelt verder:
"Ik ben onder de naam Soep d’Ing gestart met het bereiden en verkopen van vers gemaakte soepen.
Dat liep zo goed dat ik nu, met het openen van mijn horecazaak, zowel de gasten in mijn lunchroom als op locatie bedien met eten & drinken.

Met Bij D’Ingens ben ik van mening dat er een bedrijf is ontstaan dat alles in huis heeft om te groeien tot een begrip in de omgeving waar (h)eerlijk, puur, gastvrijheid en klanttevredenheid hand in hand gaan".

bij D'Ingens

Zelf ervaren?

Wil jij ook een keer bij Ingrid op de koffie (ze serveert o.a. "snoepkontenkoffie" en overheerlijk, zelfgemaakt Tiramisu-gebak), lunchen (met vers bereide soep) of wil je ook wel eens haar heerlijke pasta proeven?
Loop er eens binnen of laat je verwennen op het gezellige terras.

Je wordt er warm onthaald:

Bij D’Ingens
Markt 14
5281 AT Boxtel


>> Lees ook de andere verhalen van onze cursisten en docenten.